အကောင့်ဖျက်သိမ်းခြင်း
နောက်ပိုင်း အကောင့်ဟောင်းကို ပြန်မဖွင့်ဘဲ အသုံးပြုခွင့်ကို ပိတ်နိုင်ပါတယ်။
FOM မှာ ဆိုင်အသုံးပြုသူတွေအတွက် အချိန်သတ်မှတ်ပြီး ဖျက်သိမ်းတဲ့စနစ်ကို သုံးပါတယ်။ Grace period ပြီးသွားရင် login ဝင်ခွင့်ပိတ်သွားမယ်၊ ဟောင်းတဲ့ email သို့မဟုတ် phone နဲ့ ပြန်ဖွင့်လည်း အကောင့်အသစ်လိုပဲ သီးခြားစနစ်နဲ့ စတင်ပါမယ်။
၁၄ ရက် grace period • deadline မတိုင်ခင် ပြန်ဝင်လျှင် ဖျက်သိမ်းမှုကို အလိုအလျောက်ပယ်ဖျက်မည်
ဖျက်သိမ်းပြီးနောက် ဖြစ်မယ့်အရာများ
Grace period ပြီးရင် အသုံးပြုခွင့် ပိတ်မည်
စီစဉ်ထားတဲ့ ဖျက်သိမ်းနေ့ရောက်သွားတာနဲ့ web နဲ့ mobile နှစ်ဖက်စလုံးမှာ login မဝင်နိုင်တော့ပါ။
နောက်မှ ပြန်ဖွင့်ရင် အသစ်ကနေ စတင်မည်
အနာဂတ်မှာ အတူတူ email သို့မဟုတ် phone နဲ့ account အသစ်ဖွင့်လည်း အဟောင်းကို အလိုအလျောက် ပြန်မချိတ်ပါ။
အချို့မှတ်တမ်းများ ဆက်လက်သိမ်းထားနိုင်သည်
ငွေတောင်းခံမှု၊ လုံခြုံရေး၊ ဥပဒေရေးရာ၊ fraud ကာကွယ်မှု သို့မဟုတ် လုပ်ငန်းလည်ပတ်မှုဆိုင်ရာ မှတ်တမ်းအချို့ကို ဥပဒေသတ်မှတ်ချက်အရ ဆက်လက်ထိန်းသိမ်းနိုင်ပါတယ်။
အပြီးဖျက်သိမ်းရန် စစ်ဆေးမှုလိုအပ်နိုင်သည်
အချို့ကိစ္စများမှာ support သို့မဟုတ် ဥပဒေရေးရာ စစ်ဆေးမှုအပြီးမှ အပြီးတိုင်ဖျက်သိမ်းနိုင်ပါတယ်။
ဖျက်သိမ်းခြင်း အဆင့်များ
Settings မှ account deletion ကိုဖွင့်ပါ
လက်ရှိ shop အသုံးပြုသူများက login ဝင်ပြီး account deletion screen ကနေ request စတင်ရပါမယ်။
Login ဝင်ထားရသော flowRequest ကိုအတည်ပြုပါ
ဖျက်သိမ်းရန် schedule လုပ်ပြီးတာနဲ့ လက်ရှိ session များကို ချက်ချင်း revoke လုပ်ပါမယ်။
ချက်ချင်း sign out၁၄ ရက် grace period ဆက်ရှိနေမည်
Deadline မတိုင်ခင် ထပ်မံ login ဝင်လိုက်ပါက pending deletion ကို အလိုအလျောက် ပယ်ဖျက်ပါမယ်။
ပယ်ဖျက်နိုင်သေးသည်အကောင့်ဟောင်း ပိတ်သိမ်းမည်
Deadline ကျော်သွားရင် အဟောင်း credentials မသုံးနိုင်တော့ဘဲ နောက်အကောင့်အသစ်များကို သီးခြားစတင်ရပါမယ်။
နောက်မှ အသစ်ကနေစဖျက်သိမ်းမတိုင်ခင် စစ်ဆေးရန်
အရင် မှတ်တမ်း export လုပ်ချင်သလား
စာရင်းကိုင်မှု သို့မဟုတ် support အတွက် copy လိုပါက deletion မစတင်ခင် order သို့မဟုတ် billing data ကို export လုပ်ထားပါ။
ဝင်ပြီး export လုပ်ရန်အကောင့် မဝင်နိုင်တော့ဘူးလား
Support ကို ဆက်သွယ်ပြီး စစ်ဆေးလို့ရအောင် account email သို့မဟုတ် phone number ကို ထည့်ပေးပါ။
Facebook နှင့် Messenger data
- Integrations မှာ Facebook Page ကို disconnect လုပ်လိုက်တာနဲ့ FOM က Page access token ကို ဖျက်ပြီး Page ရဲ့ webhook subscription ကို ဖြုတ်ပါတယ်။ နောက်ထပ် message နဲ့ comment မရောက်တော့ပါ။
- Facebook settings ရဲ့ Business integrations မှာ FOM ကို ဖယ်ရှားလိုက်လည်း access ပိတ်သွားပါတယ်။
- သိမ်းထားပြီးသား Messenger message နဲ့ Page comment order မှတ်တမ်းတွေကို ဖျက်ချင်ရင် support ကို ဆက်သွယ်ပြီး shop နဲ့ Page အမည်ကို ပေးပါ။
- ဆိုင်တစ်ဆိုင်ကို message သို့မဟုတ် comment ပို့ခဲ့တဲ့ Facebook အသုံးပြုသူတွေလည်း ကိုယ့် data ဖျက်ပေးဖို့ support ကို ဆက်သွယ်နိုင်ပါတယ်။
အရေးကြီးသတိပေးချက်
ဖျက်သိမ်းရန် schedule လုပ်ပြီးနောက် စိတ်ပြောင်းသွားပါက deadline မတိုင်ခင် ထပ်မံ login ဝင်လိုက်တာနဲ့ request ကို အလိုအလျောက်ပယ်ဖျက်ပါလိမ့်မယ်။
ဖျက်သိမ်းရန် စတင်ခြင်း
လက်ရှိအသုံးပြုသူများက settings ထဲက account deletion screen မှ request စတင်ရပါမယ်။ အကောင့်မဝင်နိုင်တော့ပါက support ကို ဆက်သွယ်ပြီး email သို့မဟုတ် phone number ကို ထည့်ပေးပါ။
ဤစာမျက်နှာသည် အသုံးပြုမှု စည်းကမ်းများ နှင့် ကိုယ်ရေးအချက်အလက် မူဝါဒကို ဖြည့်စွက်ရှင်းလင်းထားသော အချက်အလက်ဖြစ်သည်။